הישראלים גילו זה מכבר את הטאבון ויותר ויותר מציבים את התנור המופלא הזה בחצר ביתם ונהנים מיתרונות הבישול שהוא מספק. טאבון הוא תנור חרס מסורתי המשמש רבות בבישול המזרח תיכוני וידוע ביכולותיו להגיע לטמפרטורות גבוהות. הטאבון אידיאלי לאפייה ובישול סוגים שונים של מאכלים הדורשים חום עז ואחיד. אך כמו כל מכשיר בישול גם הטאבון דורש ניקוי מפעם לפעם.
אז למה לנקות את הטאבון?
טאבון הוא תנור נהדר שכיף להכין בו פיצות, דגים, ירקות, בשר ועוד שלל מאפים ותבשילים. העיצוב והבנייה הייחודיים של הטאבון מאפשרים פיזור חום אחיד והתוצאה היא ארוחות מבושלות בצורה מושלמת.
לאורך זמן, שימוש תכוף בטאבון מוביל להצטברות של שאריות מזון, אפר ופיח אשר עלולים לפגום בתפקודו ובאיכות הבישול. כאן קל-קלין נכנסים לתמונה, עם התמחות בניקוי יסודי ומוקפד של סוגי טאבונים שונים על-בסיס ניסיון של שנים וידע רב באופן הטיפול בהם.
תהליך הניקוי הוא מהיר ויעיל במטרה להקטין את זמן ההשבתה של הטאבון ולאפשר חזרה מהירה להכנת ארוחות ותבשילים. אנו מחויבים לאיכות ומבטיחים ניקוי ללא שימוש בכימיקלים קשים, אלא אך ורק עם חומרי ניקוי איכותיים ואקולוגיים.
- את תהליך הניקוי אנו מתחילים בהסרה וניקוי כל פסולת כגון אפר ושאריות מזון ומכינים את הטאבון לניקוי עמוק ויסודי.
- באמצעות חומרי ניקוי וכלי עבודה מיוחדים, אנו מנקים בקפדנות את המשטחים הפנימיים של הטבון ומבטיחים שכל הפיח והשומנים שהצטברו יוסרו ביעילות.
- לאחר הניקוי העמוק, אנו מבצעים שטיפה סופית כדי להסיר את חומרי הניקוי שנותרו, ומשאירים את הטאבון ללא רבב ומוכן לשימוש.
צרו איתנו קשר ותוכלו לחזור ליהנות מטאבון נקי ומבריק
- טלפון נייד: 053-2191303
- חיוג או שליחת הודעה לווטסאפ
- דוא"ל: kalclean2000@gmail.com