המהפכה הקולינרית שישראל עברה בעשורים האחרונים, הביאה לזינוק במספר מטבחי החוץ. באלפי בתים בישראל יש היום מעשנות, טאבונים ומערכות גריל מתקדמות. העניין שמטבחי חוץ צריך לתחזק ולעיתים התחזוקה הזו חורגת מניקיון בסיסי והיא דורשת מסד ידע מורכב יותר. אז איפה לומדים, בישראל ובעברית, כיצד לתחזק ולנקות מטבחי חוץ כהלכה? בקורס הוירטואלי של חברת קל קלין.
@ofer_barkan הקורס הדיגיטלי של קל קלין לניקוי גרילים ומטבחי חוץ. קצר ולעניין. הירשמו עכשיו. 053-2191303#שיווק #fyp #כסף #פרסומת #ערוץהקניות #oferbarkan #קורס @KalClean ♬ צליל מקורי – עופר ברקן העמוד העסקי
מומחים בניקוי מטבחי חוץ
חברת קל קלין נוסדה מתוך צורך אמיתי של השוק והיא היום הגוף המקצועי ביותר שמתמחה בניקיון ותחזוקה של מטבחי חוץ. החברה נוסדה על בסיס ידע וניסיון שנצבר בארצות הברית (כיאה למעצמת הבר בי קיו העולמית). בעקבות פניות רבות של אנשים שזיהו את הצורך ומעוניינים לפתוח עסק לניקוי מטבחי חוץ, יצרו המומחים של קל קלין קורס וידאו וירטואלי שסוקר את התחום לעומק ועל כל היבטיו התיאורטים והמעשיים.
מבנה הקורס
הקורס הוירטואלי של קל קלין מושתת על מספר חטיבות, כאשר כל חטיבה מורכבת ממספר פרקים/סרטונים קצרים שבהם המומחים לניקוי מטבחים מסבירים כל נושא באופן בהיר. לצד סרטוני ההסברה יש גם סרטוני הדגמה מפורטים.
חטיבות הקורס מחולקות בהתאם לרכיבי המטבח השונים. למשל, יש חטיבה שלמה העוסקת רק בטאבון; חטיבה שלמה שמוקדשת למעשנות והטיפול בהם וכו'.
לכל חטיבה בקורס יש מבנה פנימי והדברים מוצגים על פי סדר העבודה הנכון. לכן, השלב הראשון של כל חטיבה (לאחר ההקדמה) יהיה שיעור קצר המציג את המכשיר (כולל חלוקה לקטגוריות שונות כמו חשמל, פחמים או גז).
למידה בשלבים
אחרי שלמדנו להכיר את מבנה המכשיר (גריל, טאבון, מעשנת), את רציונל העבודה שלו ואת מקומו בתרבות הקולינרית, אנחנו ניגשים לשלב התכלס (וליבת הקורס היא שלב התכלס) – כלומר ניגשים לפעולה שלשמה התכנסנו – ניקוי מטבחי חוץ. השלב המעשי יתחיל בסקירת הציוד וחומרי הניקוי הדרושים לכל משימה ובהמשך יהיו פרקים הכוללים הסבר והדגמה פרטניים על כל שלב בתהליך תוך ציון כל הדגשים הנכונים לניקיון.
במידה רבה הקורס של קל קלין מתחקה אחר התהליך בשטח, זה לא מסובך, אך זה דורש דיוק והקפדה. הקורס בנוי וערוך כך שניתן ליישם אותו בשטח – כלומר 'על רטוב'. רוצים ללמוד איך מנקים טאבון? נהדר, גשו לטאבון שצריך לנקות, תתחברו לקורס וגשו לחטיבה הרלוונטית ותראו איך הכל מתבהר (ואיך הטאבון הופך נקי).
דגש על מיתוג ושיווק
מאחר שהקורס נועד למי שרוצה לפתוח עסק בתחום, חלק מהחטיבות מוקדשות גם להתנהלות העסקית – גם פה הניסיון הייחודי שנצבר אצל קל קלין משרת אתכם. מיתוג עסק בתחום השירותים הקולינריים וכמובן שיווק ובניה של מאגר לקוחות, אינם טריוויאלים. לכן, את הפרק הזה יעביר היועץ העסקי של החברה. מעניין אתכם? רוצים לשמוע עוד ולהירשם? כנסו לקישור הזה והתחילו את הצעדים הראשונים בתחום ניקוי ותחזוקה של מטבחי חוץ.
